torsdag 21 januari 2010

Hitt och svitt i Buenos Aires

Hola!
Framme i Buenos Aires! Varan 24-timmars resa gick verkligen i Suntrips spar. Forrutom att flygresan med Iberia till Buenos Aires avslutades med den klassiska appladen (varfor har vi slutat med den i Europa).. Med pa samma flygning fanns ett gang danskar som nar de fick syn pa oss ropade "jag har hittat svenskarna" Nagot forvirrade och efter en knapphandig dialog med en dansk skallig kille i rosa fotbollstroja framgick det att vara danska medresenarer skulle vara med i Wipeout. For er som inte ar bekanta med detta oerhorda buskisprogram sa bifogas har ett youtubeklipp:

http://www.youtube.com/watch?v=bOsAnUadNkE

Samanfattning: WHITE TRASH!

Inte nog med detta vi gjorde var forsta kandisspotting: svenska deltagare i Wipeout ar "hon den lilla blonda i ensamm mamma soker" och hennes nyfunne kille. Det var Elin som mycket imponerande spikade denna forsta kandis. Ja eller C-kandis. En fran TV iaf.

I Buenos Aires har vi redan hunnit med en del sightseeing och lart oss en hel del nytt:
- argentinsk tortilla ar friterad omelett med pommes i. mmmmm gott! Vad "omelet" i det argentiska koket aterstar att se.
- I Argentina talar man alltid pa hogtalarfuntkionen pa sin mobil. Har de forstatt nagot om farliga stralar som inte vi har eller har de bara dalig horsel.
- Den klassiska latino hockeyfrillan verkar vara tillbaka i Argentina, bade hos killar och damer. Ar det en storstadstrend eller kommer vi fa se mer av detta. Forsattning foljer...
-Efter att ha njutit av ros- och japanesiska tradgardar (vi tackar Elin for det nya uttrycket) i Palermo i Buenos Aires har vi konstaterat att "parkernas stad" nog inte ar Malmo anda.



Imorgon blir det dags for lite sol och bad. Vi tar farjan over till Uruguay och Colonia dar vi ska hanga pa argentinarnas favoritplaya i helgen.
Pa sçndag ar det dags att checka in i lagenheten och pa mandag bçrjar skolan.

Puss pa er!!

Emma, Elin & Helena

1 kommentar:

  1. Gött att ni har det bra!
    Vi väntar med spänning på bilderna.

    /har alltid velat applådera

    SvaraRadera