onsdag 3 februari 2010

Mendoza


Efter en veckas spansklektioner och en timmes tangolektion ansag vi oss flytande pa spanska och utomordeltligt duktiga pa tango och bestamde oss for att det var laga att fira genom att ga pa festival och avsluta kvallen med utgang pa INK. Vi motte upp ett gang vi har lart kanna och hade en valdigt mysig picknick pa en festival som agde rum i en av Bunos Aires alla parker.. Vi hade valdigt trevligt, men det hade kanske inte den argentinska dam som satt bakom oss som tydligen var dar for att lysna pa musiken och inte oss... Efter hang i parken och ytterligare lite hang pa taket pa hostelet var det dax for var forsta riktigt utgang i Bunos Aires och givetvis bar det av till det otroligt hippa stallet INK (eller MINT som Helena sa sjalvsakert kommenterade for taxichaufforen). Resultatet av denna kvall blev tre svettiga och omattligt populara svenskar som vid sextiden begav sig hemat trotta efter nagra timmars hart dansande.

Efter en partyfylld helg har vi nu overgivit Buenos Aieres for denna gang. Vi tog en nattbuss rakt vaster ut och vaknade i mandagsmorse i den mysiga staden Mendoza, centrum for Argentinas framsta vindistrikt. Har tog vi in pa forsta basta hostel och ni kan forsta var lycka nar det tom fanns pool pa hostelet, kanske inte den fraschaste men dock en pool att svalka sig i.




Gardagen spanderades ganom att trampa runt pa cykel genom Mendozas landsbyggd och besoka flertalet vingardar for bade vinprovning och rundvandring. Ni som kanner oss bast forstar ju givetvis att det blev desto mer vinprovning an rundvandring ;) Dagens lardom blev att det ar mycket biligare att bestalla en en hel flaska an att provsmaka ett flertal, nagot vi givetvis tog fasta pa..





PUSSAR!!
Elin, Emma och Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar